CANCELLED

Din păcate astăzi avem o veste nu tocmai bună. Festivalul Full Moon Live se anulează. Ne pare rău pentru că publicul nu se va putea bucura de prezența artiștilor și de muzica lor în perioada programată și vă mulțumim pentru înțelegere. Promitem pentru 2019 o ediție de neratat!

Începând de astăzi, 20 august, toți cei care ș-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival 2018 își vor putea recupera integral valoarea acestora astfel:

- pentru biletele achiziționate online se va trimite un e-mail cu subiectul “Retur Full Moon Live” specificând numărul de comandă la contact@eventim.ro. Pentru biletele Print @Home, banii se vor returna automat în termen de până la 10 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.

- pentru biletele achiziționate în punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Germanos, Carturesti, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.

Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la unul dintre punctele de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor in original:
Eventim București – Bulevardul I.C. Brătianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
Eventim Cluj – Strada Alexandru Vaida-Voevod nr. 53B (în incinta Iulius Mall).

Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.

Avem si o veste buna. Jessie Ware va concerta pe 25 august, in Bucuresti la Appletone Party #RecoltaUrbană.

Toți cei care și-au achiziționat bilete la Full Moon Live Festival intră automat la evenimentul Appletone Party #RecoltaUrbană, prezentând la intrare biletul print sau o fotografie cu acesta (pentru cei care au predat biletul la punctele de din rețeaua magazinelor partenere Eventim)

TOP